duminică, 2 decembrie 2007

De ce Invatarea Unei Limbi Straine Poate insemna o Usa Catre Lume

Probabil ca ti-ai dorit, ca noi toti de altfel, sa calatoresti prin lume, sa explorezi locuri exotice si sa mananci delicatese locale. Totusi, ca sa faci asta, trebuie sa stii sa vorbesti limba tarii pe care o vizitezi. Chiar si daca citesti meniul in Franceza doar, sau in Italiana la un restarant din Roma, daca inveti cateva cuvinte cheie, iti va fi mult mai usor sa te descurci.

Invatarea unei noi limbi e aproape intodeauna distractiv, iar daca poti sa inveti pe gratis, cu atat mai bine. De fapt, daca tot poti invata o limba gratuit in zilele noastre, de ce sa te opresti la una singura? Multe din cursurile online de invatare a unei limbi se axeaza pe o limba specifica, insa poti la fel de bine sa folosesti aceleasi metode cu alte limbi straine pe care vrei sa le inveti ulterior.
Folosirea flash card-urilor si a jocurilor de vocabular sunt de asemenea un mod bun de a-ti imbunatati nivelul limbii straine respective. Ele te vor ajuta in scurt timp sa vorbesti ca un nativ. Ti-a fost vreodata ciuda cand ai auzit un roman cum vorbeste o anumita limba straina de parca s-ar fi nascut in tara respectiva? Ei, cu lectiile online de pe Internet Polyglot si cu jocurile pe care le vei gasi acolo poti sa ajungi si tu sa vorbesti la fel.

Poti de altfel sa inveti araba, cu lectiile online de pe site. Sau de ce nu, sa te uiti la un video gratuit pentru invatarea spaniolei. Germana, engleza, poloneza sau chineza, sunt toate acolo, trebuie doar sa ai ambitie sa urmezi cursurile. Iar cand ti se pare prea obositor sa lucrezi cu cursuri, incarca un joc de limba si exerseaza acolo. Chiar daca nu sunt la fel de eficiente, ele te vor ajuta foarte mult in intarirea vocabularului. Tine minte, scopul final e sa inveti limba straina FLUENT. Nu doar sa stii sa te descurci intr-o discutie de baza.

Exista mai multe site-uri pe Internet care te pot ajuta cu invatarea unei limbi straine online si e foarte probabil ca dupa cateva cautari, vei gasi ceva util in doar cateva minute de surfing electronic. Majoritatea se vor axa pe limbi populare, precum engleza, franceza, germana, spaniola, rusa, italiana si portugheza, dar exista multe site-uri care ofera si limbi mai “mici”. Orice ai cauta, garantat vei gasi ceea ce cauti.

Niciun comentariu: